Cisterna 100L cu capac flotant cu camera de aer
- Capacitate: 100L
- Diametru 470 mm
- Inaltime 580 mm
- Diametru capac flotant 445 mm
- Grosime tabla 0.8 mm/0.9 mm fundul
- Cisterna 100 L de inox alimentar 18/10 - AISI 304 pentru depozitarea vinului si fermentarea mustului.
- Finisaj florat.
- Fund sudat.
- Robinet inox 1/2"
3 Bucati sau mai mult livrare doar pe palet. Plata in avans.
Cisterna 100 L de inox alimentar 18/10 - AISI 304 pentru depozitarea vinului si fermentarea mustului.
- Inchidere ermetica, cu capac flotant
Pentru inchidere ermetica, aceste cisterne sunt dotate cu un capac flotant prevazut pe exterior cu o garnitura gonflabila actionata prin intermediul unei pompe cu manometru.
Capacul flotant este dotat cu o supapa dublu sens pentru a facilita eventualele evacuari de gaze acumulate.
Se prezinta sub forma unor recipiente cilindrice cu diametre si inaltimi diferite in functie de capacitate
Contine
- cisterna cu fund plan,
- robinet de inox,
- capacul de praf,
- capacul flotant cu camera de aer
- supapa dublu sens si
- pompa cu manometru,
- furtun, sfoara, coliere.
Detalii:
- Finisaj florat.
- Fund sudat.
- Robinet inox 1/2"
- Capacitate: 100L
- Diametru 470 mm
- Inaltime 580 mm
- Diametru capac flotant 445 mm
- Grosime tabla 0.8 mm/0.9 mm fundul
Instructiuni de folosire
a) Se umple rezervorul cu vin
b) asezati capacul flotant din otel inoxidabil pe suprafata vinului cu camera desumflata
c) desurubati valva de la pompa cu manometru pentru a permite umflarea
d) umflati camera de aer la aproximativ 0,7 bari. Pentru unele modele e nevoie de 0,8 bari pentru a etansa.
e) verificati camera de aer sa adere perfect la suprafata interioara a rezervorului si inchideti robinetul pompei
f) se recomanda verificarea presiunii camerei de aer la fiecare 15 zile
g) cand doriti sa luati vin pe la robinet desumflati camera. Luati cantitatea dorita de vin. Umflati camera de aer . In cazul in care ati luat vin si nu ati desumflat camera de aer, supapa dublu sens va lasa aerul sa intre pentru a nu crea vid in rezervor.
h) pentru fermentarea mustului e nevoie sa lasati un spatiu de 15-20 cm intre lichid si capacul flotant pentru spuma si acumulare de gaze. In acest caz capacul se fixeaza deasupra lichidului.
Daca camera nu tine presiunea, verificati:
- ca nu exista orificii in camera
- legatura dintre camera si furtun
- clemele furtunului de aer si colierele sa nu fie slabite
- ca manometrul nu este spart
- daca valva pompei este blocata
Fisa tehnica
- TIP PRODUS
- Cisterna
- Tip cisterna
- Cu camera de aer
- Capacitate cisterna L
- 100 L (sub)
- Material robinet
- Inox
- Robinet de golire
- 1/2 "
- Capac antipraf
- Da
- Fund cisterna
- Fund sudat
- Finisaj
- Florat