Monitorizare GSM gard electric Luda FenceAlarm

Cod produs:
SLU1072

FenceAlarm vă monitorizează gardul electric și trimite imediat un mesaj către telefonul dvs. în cazul în care tensiunea scade. În acest fel, vă puteți simți încrezător știind că gardurile dvs. păstrează întotdeauna animalele salbatice în exterior si pe cele domestice in interior. FenceAlarm este un monitor de gard electric care vă avertizează imediat când gardul se rupe, ceea ce înseamnă că puteți acționa rapid și pentru a evita animalele să scape.


1.160,00 RON
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Favorit0
Compara0
Descriere

Cu FenceAlarm, fiecare fermă economisește în medie 50 de ore pe an, ceea ce face o investiție bună. Dar cel mai bun lucru despre FenceAlarm este că puteți păstra calmul, asigurat că animalele sunt tinute departe de culturi, sau păstrate în pășune. FenceAlarm vă notifică printr-o aplicație (My.Luda.Farm) dacă tensiunea din gardul dvs. ar scădea. Cu Alarm + (opțional), veți primi imediat o alarmă în cazul în care tensiunea scade, în plus un grafic de tensiune pentru a vă ajuta să determinați dacă căderea de tensiune se datorează animalelor ,sau arbuștilor / ploii.

FenceAlarm poate fi folosit oriunde există acoperire GSM.

Aplicația este disponibilă pentru Android, Mac, IOS și Windows.

3 ani de garantie.

 

Cum functioneaza

1. FenceAlarm poate fi conectat în orice punct al gardului existent, preferabil la capatul gardului. Unitatea poate fi alimentată timp de 2 luni cu bateria reîncărcabilă, sau poate fi alimentată constant cu 220 V sau 12 V.

2. Tensiunea se măsoară prin conectarea clemei de gard roșu la gard și clema de sol verde la știftul de la sol.

3. Nivelul de tensiune al gardului este trimis către My.Luda.Farm prin cartela SIM încorporată, care selectează întotdeauna operatorul cu cel mai puternic semnal (adică independent de operator). Puteți verifica starea gardului pe telefonul dvs. oricând doriți, fără a fi nevoie să vizitați fizic gardul în câmp pentru a măsura tensiunea.  Alarm + vă avertizează imediat dacă tensiunea de gard scade și vă oferă acces și la Graficul Tensiunii .

Dacă unitatea nu se raportează timp de 24 de ore sau dacă nivelul bateriei devine prea scăzut, veți primi automat o notificare de la My.Luda.Farm pe telefonul dvs. mobil. Nu există nicio taxă lunară pentru verificarea tensiunii măsurate recent (actualizată la fiecare 24 de ore). * = Pentru funcționalități îmbunătățite,  Alarm + este disponibilă așa cum este descris mai jos.

12 luni de Alarm + sunt incluse în pret.

 

Activați Alarm + prin deschiderea aplicației My.Luda.Farm, accesați FenceAlarm și ALARM +, apoi faceți clic pe „Activare”.

  Alarma de cădere de tensiune

Vă avertizează pe dvs. și pe colegii dvs. în cazul în care tensiunea gardului dvs. ar scădea. Economisiți timp și bani, aflând instantaneu dacă animalele au spart gardul sau dacă aveți iarbă care scade puterea din gardul dvs.

 

  Fence Voltage Graph ™

Prin graficul de tensiune vedeți dacă scăderea tensiunii este bruscă (cauzată de animale) sau lentă (iarbă sau ploaie). Graficul vă ajută să luați decizia corectă atunci când trebuie să vă acordați prioritate timpului.

 

Abonament:

12 luni Alarma + este inclusă în preț.

60 € / an (5 € / lună la alegerea abonamentului anual) sau 10 € / lună.

 

Pachetul cuprinde:

FenceAlarm pentru gard electric

Încărcător exterior de 220 V

Pinul de la sol

Încărcător exterior 12 V

Clema de gard

Clemă de pământ

3 ani de garantie

 

Specificatii:

Numele articolului: Luda.FenceAlarm

Număr articol: 1072

Comunicare: GSM 2G dual-band 900 / 1.800 MHz

Tipul bateriei (inclus): Baterie Li-ion 18650, 3,7 V, 3 400 mAh (2 luni de funcționare)

Adaptor de curent alternativ: 100–240 V curent alternativ

Senzor de gard: 12 V DC, 1 A

Clasa IP: IP65

Interval de tensiune: 100–12.000 V

Precizia tensiunii: ± 100 V

Joule: maxim 15 joule

Temperatura de operare: –20ºC - 50ºC

Temperatura de păstrare: –40ºC - 50ºC

 

Cerințe de sistem: Android 5.1 sau o versiune ulterioară, iOS 6 sau o versiune ulterioară sau folosind un browser de pe computer (https://my.luda.farm).

Detalii ale produsului
SLU1072

Fisa tehnica

TIP PRODUS
Tester
Tip gard electric
Animale domestice
Mistreti si animale salbatice
Pareri / comentarii
No comments
Related products
Nimic

Meniu

Contul meu

0765253586 / 0722641342

Creeaza gratuit un cont pentru a putea avea o lista de produse favorite

Autentificare