Cum platesc?


Pentru produsele aduse la comanda sau din stoc furnizor se poate percepe un avans, mentionat in pagina de produs. In cazul achitarii integrale in avans a produsului se acorda discount, mentionat in pagina de produs.

a)  Prin transfer bancar

Dupa confirmarea comenzii se va emite o factura proforma pentru produsele comandate. Factura va fi trimisa prin e-mail.

Pe factura vor fi inscrise in mod obligatoriu datele de identificare ale Vanzatorului, inclusiv contul si banca pentru efectuarea platii:

SC CRAMA SPARLENI SRL

Gusoeni Nr 1, jud Valcea

Nr. Reg. Comert: J38/573/1992

C.I.F.: RO2554568

Cod IBAN: RO17 RZBR 0000 0600 0313 3963

Raiffeisen Bank Dragasani

*** Pentru produsele a caror contravaloare se achita prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza incepand cu data incasarii sumelor in contul Vanzatorului.

 

b)  Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

c)  Ramburs

Valoarea marfii comandate se va plati in momentul primirii coletului. In momentul primirii produselor, agentul firmei de curierat va emite si chitanta aferenta incasarii.

  • Pentru anumite comenzi trimise prin curierat cu plata ramburs, se poate cere plata unui avans de minim 20% din valoarea totala. În cazul în care clientul anuleaza comanda dupa ce aceasta a fost expediata, din suma platita drept avans se retin costurile de expediere si returnare.
  • Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.vitimag.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul

 

Meniu

Contul meu

0765253586 / 0722641342

Creeaza gratuit un cont pentru a putea avea o lista de produse favorite

Autentificare