Politica de retur

1.  Cumparatorul, Persoana fizica, are dreptul sa returneze un Produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte din fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 ore de la primirea coletului.

EXCEPTII! 

  • Produsele aduse pe comanda speciala, pentru care exista drept de garantie, dar nu si de retur.
  • Cumparatorul, Persoana juridica, are doar drept de garantie, nu si de retur.
  • Produsele folosite.

Prin produse folosite intelegem produsele care prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, mirosuri straine, urme de lichide etc in general orice modificare adusa la starea initiala a produsului, cea in care a fost livrat)

2.    Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la intrarea in posesie a Produsului.

  • Orice trimitere trebuie notificata inainte, telefonic sau prin email

3.   Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client

4.   In cazul stornarii comenzilor sau retur, costul de transport nu se storneaza.

5.   Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

  •  CRAMA SPARLENI SRL  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.


6.   Cumparatorul, Persoana fizica, pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonanței de Urgenta 34/2014, semnaleaza cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului intentia de retur si motivul returului la adresa magazin@vitimag.ro


7.    In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, si Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

8.    Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar prin virament bancar;

9.   Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

Meniu

Contul meu

0765253586 / 0722641342

Creeaza gratuit un cont pentru a putea avea o lista de produse favorite

Autentificare