Despre Noi

Crama Sparleni vinde echipamente.

Am decis sa extindem activitatea de productie a vinurilor de Dragasani cu vanzarea de produse pentru vie, vin si gospodarie in special.

ViTimag este un domeniu Crama Sparleni ce-si propune sa puna la dispozitia producatorilor de vin, amatori si profesionisti, mici si medii, o gama larga de produse la preturi cat mai bune pentru desfasurarea activitatii lor.

Folosim experienta acumulata in cultivarea vitei de vie, infiintare de plantatii, proiectare si implementare gard electric, productia de vin, gestionarea cramei, prezentare si servire vin si cea din gospodarirea noastra, la crama, pentru a gasi produse interesante si utile, care sa vina in sprijinul oricarui mic viticultor si gospodariei lui.

Ne propunem sa vindem produse diversificate, inovatoare , la un nivel de pret per calitate foarte bun.

Pentru acest lucru apelam la furnizori interni si internationali pentru o selectie cat mai completa de produse utilizate in gospodaria viticola in special, dar nu numai.

Dorim sa castigam increderea clientilor nostri si ViTimag.ro sa devina o sursa de inspiratie pentru solutii la problemele dumneavoastra si un partener de incredere pentru achizitiile viitoare.

Meniu

Contul meu

0765253586 / 0722641342

Creeaza gratuit un cont pentru a putea avea o lista de produse favorite

Autentificare